Cine sunt eu și de ce fac asta?

Fiecare operă de artă poartă ințial forma unei idei. Ideile sunt o formă de energie fără corp fizic, dar într-un mod ciudat ele pot interacționa cu noi, iar singurul lor scop este de a se materializa. Astfel ele pot prinde viață doar cu ajutorul imaginației și creativității noastre.

Despre mine nu o să spun multe cuvinte, căci obiectele însuflețite de mine mă reprezintă. Sunt fascinată de procesul creației și caut modalități de exprimare prin care să îmi las amprenta. Lumina are un rol foarte important în percepția asupra spațiului, având capacitatea de a modifica radical dispoziția unei persoane. De aceea, am ales să mă joc cu spațiul și lumina, oferind personalitate obiectelor. Am curajul să îmi trăiesc viața într-un mod creativ și să mă exteriorizez prin obiecte care își spun povestea, înfrumusețând orice spațiu care le găzduiește.

  • "I am so proud and happy to recommend Dia's products. My lamp is so perfectly handcrafted and it creates exactly the ambience I have been looking for. I have been provided an amazing costumer service all the way. Definitely it wasn’t my last buy from Dia Buga wish her good luck and more amazing ideas to decorate our homes!"

    - Laura Zavragiu

  • "Sunt foarte incantata de lampadarul comandat. Este absolut minunat! Diana este o fata absolut minunata, pe care nu o cunosc personal, însă încrederea ei acordată și simpatia transmisă prin telefon au fost suficiente sa-mi dau seama ca e un om fain tare."

    Alexandra Boitor

  • "Diana este un om absolut minunat, un om cu multa pricepere și răbdare. Am avut ocazia sa povestim, în detaliu, cu privire la ce corpuri de iluminat s-ar potrivi mai bine la noi acasă. Mi-a fost de un real ajutor în alegerea lămpilor potrivite asa încât sa creăm un ambient plăcut. Sunt foarte mulțumită de calitatea produselor și de unicitatea lor!"

    - Lavinia Kopan

1 din 3

Nu intalnesti de multe ori in viata oameni care zambesc constant cand lucreaza. Oameni care lumineaza incaperi largi, sau oameni care iti transmit o caldura si o stare de bine a caror sursa nu are rost sa incerci sa o explici. Din specia asta rara face parte si Dia. Ii multumesc si aici ca mi-o dat in grija o lampa facuta din sufletul ei cald, lampa de care am in fiecare noapte grija sa ii las spatiu unde sa danseze cu umbrele ei fascinante. Cred ca despre asta ar trebui sa fie pasiunea si munca. Despre simbioza lor perfecta.

- Loredana Giță

"Cele mai frumoase corpuri de iluminat care oferă căminului nostru o lumină aparte. Sunt foarte frumos lucrate, cu atenție și multă pasiune. O recomand oricui pe Diana, este minunată, pasionata și ies din mâinile ei niște bijuterii de artă."

- Roxi Serban

"Designerul de produs roman pe care il recomand mereu clientilor mei, ador formele sinuoase, materialele, faptul ca fiecare corp de iluminat e usor diferit si poate fi personalizat, dar si preturile extrem de cinstite raportat calitate-pret pentru un produs handmade. Colaborarea cu Diana, minunata, only good vibes.

Laura Breabăn

"Avem 2 lămpi de la Diana care oferă o atmosfera extrem de plăcută căsuței noastre!"

- Alexandra Latcu